Știrile zilei

Campioanele de la CSS Buzău la minovolei feminin, premiate de Consiliul Județean Buzău

Echipa Clubului Sportiv Şcolar Buzău, proaspătă campioană naţională la minivolei feminin, a fost invitata specială a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Buzău de miercuri, prilej cu care tinerele sportive şi antrenoarele lor au fost premiate pentru medaliile de aur cucerite la sfârşitul săptămânii trecute.

Ieri, aleşii judeţeni au aprobat acordarea unui premiu special în valoare de 500 de lei pentru fiecare sportivă şi antrenoare, premierea fiind făcută de preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu.

Premiem din nou performanţa! De data aceasta, performanţa aparţine junioarelor de la Clubul Sportiv Şcolar Buzău, echipa de minivolei feminin, care au obţinut al III-lea titlu de campioană a României! Felicitări întregii echipe, sportivelor şi antrenorilor şi un drum încununat de succese în continuare!”, a transmis președintele CJ Buzău.

„Consiliul Judeţean Buzău a recunoscut şi recunoaşte performanţa sportivă, indiferent de ramura sportivă, pentru că sportul este o modalitate de formare a caracterelor şi de a aduce plus de valoare comunităţii noastre judeţene. Aceasta cu atât mai mult cu cât performanţa aparţine tinerelor speranţe în voleiul feminin – junioarele de la Clubul Sportiv Şcolar Buzău. Echipa de minivolei feminin este la al treilea titlu de campioană a României, primele două fiind în 2007-2008”, se arată în expunerea de motive a proiectului intrat pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de miercuri a Consiliului Judeţean.

Componența echipei CSŞ Buzău, campioană naţională la minivolei: Bianca Maria Cucu, Vasilica Paraschiv, Maia Andreea Apostol, Ştefania Alexandra Rădulescu, Michelle Maria Magri, Laura Adriana Cîrstea, Maria Cîrlomăneanu, Ana Maria Ilie, Alexia Elena Militaru, Agnes Maria Dascălu, Anca Mănăilă. Antrenoare: Alina Nicoleta Bălan şi Luminiţa Daniela Dobrin.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button