EconomicȘtirile zilei

Când se deschide Lidl Eroilor

Au mai rămas puține zile până la deschiderea noului magazin Lidl de pe Calea Eroilor. Magazinul se află chiar în intersecție și a fost construit pe locul fostei închisori din bariera Ploiești.

Deși s-au ferit să avanseze un termen concret, se pare reprezentanții retailerului german au fixat deja ca dată de deschidere a noului magazin ziua de 11 iulie 2019.

„Construcția unui magazin este un proces complex, ce depinde de o serie de factori impredictibili, printre care condițiile meteo, astfel că este prematur să discutăm despre data de finalizare a lucrării. Așa cum procedăm pentru toate noile unități, vom anunța inaugurarea noului magazin printr-un comunicat de presă, în apropierea datei de deschidere.”, declarau, în urmă cu mai bine de două luni, oficialii Lidl.

Personalul pentru noul magazin a fost deja angajat. Lucrătorii au fost trimiși la traininguri în alte magazine Lidl, precum cel din Buzău sau cel din Slobozia.

Pe Calea Eroilor din Buzău a mai apărut un hipermarket. În 2018, compania germană Kaufland a deschis un nou magazin, pe locul fostei fabrici de lapte din Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button