Economic Știrile zilei

Când se deschide Lidl Eroilor

Au mai rămas puține zile până la deschiderea noului magazin Lidl de pe Calea Eroilor. Magazinul se află chiar în intersecție și a fost construit pe locul fostei închisori din bariera Ploiești.

Deși s-au ferit să avanseze un termen concret, se pare reprezentanții retailerului german au fixat deja ca dată de deschidere a noului magazin ziua de 11 iulie 2019.

„Construcția unui magazin este un proces complex, ce depinde de o serie de factori impredictibili, printre care condițiile meteo, astfel că este prematur să discutăm despre data de finalizare a lucrării. Așa cum procedăm pentru toate noile unități, vom anunța inaugurarea noului magazin printr-un comunicat de presă, în apropierea datei de deschidere.”, declarau, în urmă cu mai bine de două luni, oficialii Lidl.

Personalul pentru noul magazin a fost deja angajat. Lucrătorii au fost trimiși la traininguri în alte magazine Lidl, precum cel din Buzău sau cel din Slobozia.

Pe Calea Eroilor din Buzău a mai apărut un hipermarket. În 2018, compania germană Kaufland a deschis un nou magazin, pe locul fostei fabrici de lapte din Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5