Administrație

Când se va rezolva problema țânțarilor în municipiul Buzău

În ultimele zile, tot mai mulți buzoieni se plâng că sunt înțepați de țânțari și nu găsesc nicio soluție pentru a scăpa de nedoritele insecte. Primăria municipiului a fost deja anunțată de operatorul care se ocupă cu dezinsecția că va ridica avioanele de la sol pentru efectua aviotratamentul.
Potrivit documentului primit de municipalitate, S.C. RER Ecologic Service S A va desfășura a doua etapă a dezinsecției de anul acesta, îndezinnnnsectie perioada 01.08 – 04.08.2014, începând cu ora 06:00, atunci când avioanele vor împrăștia substanța contra insectelor deasupra domeniului public al municipiului Buzău.
Reprezentanții societății mai precizează că, în eventualitatea unor condiții meteorologice nefavorabile, lucrările se vor amâna, urmând a se comunica, în prelabil, data execuției acestora.
Prima etapă a dezinsecției în municipiu s-a desfășurat acum circa două luni de zile. Se pare însă că ploile au diminuat efectul prafului contra țânțarilor, aceștia înmulțindu-se din ce în ce mai rapid, spre disperarea locuitorilor.
Potrivit viceprimarului Sebastian Radu, buzoienii nu au motive să se teamă pentru sănătatea lor, deoarece substanța folosită în dezinsecție nu este toxică.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: