AdministrațieEducaţie

Consiliul Județean îi premiază mâine pe olimpicii Buzăului

În fiecare an, elevii buzoieni obțin rezultate notabile la olimpiadele naționale și internaționale. Anul școlar 2015-2016 nu face excepție. Ca o recunoaștere a meritelor acestora, Consiliul Județean Buzău îi va premia pe olimpici și pe dascălii îndrumători în cadrul unei festivități organizate miercuri, 7 decembrie, la Sala „D. Filipescu”.

Mâine, începând cu ora 12:00, președintele Consiliului Județean Buzău va acorda câte un premiu de 500 de lei pentru mențiune, pentru locul al III-lea și pentru premiul special obținute la olimpiadele internaționale din anul școlar precedent. Aceleași premii le sunt pregătite și profesorilor care i-au îndrumat.

De asemenea, elevii care au obținut premii la olimpiadele naționale vor primi câte 500 de lei pentru locul I, câte 400 de lei pentru locul al II-lea și câte 300 de lei pentru locul al III-lea. Profesorii lor îndrumători vor primi aceleași sume de bani.

În total, instituția condusă de Petre Emanoil Neagu va premia 26 de elevi olimpici și 24 de profesori îndrumători.

Consiliul Județean a premiat și anul trecut profesorii și elevii care au obținut premii la olimpiadele naționale și internaționale:În spatele acestor rezultate stau sute de ore de muncă și de studiu și sacrificii pe care puțini sunt dispuși să le facă. Le mulțumesc elevilor și domnilor profesori pentru modul în care reprezintă județul Buzău.”, declara, în urmă cu aproape un an, președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: