Politică

Candidat „de import”, la USR Buzău

USR, partidul care promite reformarea României și renunțarea la vechile metehne, continuă să arunce pe geam speranțele alegătorilor. De pildă, în cazul județului Buzău, partidul care îl propune pe „omul nou” optează pentru un candidat de import, după modelul formațiunilor politice ale tulburilor ani ’90.

Pentru că la Buzău nu a găsit, probabil, niciun candidat apt pentru a deveni parlamentar în viitoarea legislatură, președintele USR a decis să aducă unul de la…Cluj. Așa a ajuns un candidat clasat inițial pe locul 5 în județul său să deschidă lista pentru Camera Deputaților în Buzău, un județ nu tot atât de pitoresc, dar taman bun pentru obținerea unui loc călduț în Parlament.

Emanuel Ungureanu, actualul vicepreședinte al Comisiei De Sănătate din Camera Deputaților, va deschide lista pentru Camera Deputaților a Alianței USR-PLUS Buzău, au declarat pentru HotNews.ro surse din alianță.

Potrivit HotNews.ro, Emanuel Ungureanu și-a anunțat săptămâna aceasta plecarea din USR Cluj într-o altă filială USR, după ce Alianța USR-PLUS Cluj l-a pus abia pe poziția 5, loc neeligibil, pe lista de candidați la alegerile parlamentare.

  • Nu se putea să rămână „fără coledzi”..

Emanuel Ungureanu se află la primul mandat de parlamentar și a fost, în ultimii 4 ani, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților. Această postură pare să-i fi asigurat o poziție privilegiată în relație cu structura de conducere a partidului, de vreme ce aceasta i-a găsit urgent un loc eligibil după decepția suferită la Cluj.

În ultimii 4 ani, Ungureanu a fost inițiatorul unor proiecte importante pe zona sănătății, cea mai importantă dintre ele fiind o nouă lege a transplantului.

Potrivit propriului raport de activitate prezentat recent, Emanuel Ungureanu a făcut, în mandatul său, vizite neanunțate în 80 de spitale din întreaga țară, semnalând nereguli și condiții improprii de tratament pentru pacienți.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Bun articolul, iar titlul spune totul. Dar daca ne uitam prin comparatie si cu alte liste ale „ofertantilor”, putem observa niste candidati chiar eligibili cel putin pentru Senat, cum este Moraru Mihai Razvan reprezentant cu rezonanta intr-unul dintre principalele sectoare din judet – Agricultura, prin atragerea de investitii. Deci putem spune ca avem si candidati de export! 🙂
    Acum fiecare decide pentru interesul lui si pentru ce ar dori sa se mai dezvolte in judet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button