PoliticăȘtirile zilei

Candidat SURPRIZĂ la șefia PSD Buzău

Bătălia pentru șefia PSD Buzău a început! * Candidații și actorii interesați aruncă arsenal greu în lupta pentru președinția celui mai votat partid din județ. *
Deputatul Adrian Mocanu nu va candida la șefia Partidului Social Democrat, așa cum se preconizase inițial. El va lăsa loc mult maiIon Vasile experimentatului Ion Vasile, care și-a pregătit minuțios campania de atragere de voturi, prin vizite-fulger în comunele cu primari pesediști.
Pe 19 septembrie va avea loc conferința județeană a partidului, în cadrul căreia se va alege o nouă conducere pentru următorii doi ani. Cotat cu șanse mari de reușită și susținut de Constantin Boșcodeală este deputatul Marcel Ciolacu, actualul președinte al organizației municipale a PSD.
Pe fondul neînțelegerilor privind alegerea unui vicepreședinte la Consiliul Județean, tabăra Mocanu – Ghiveciu – Ion Vasile a aruncat deja mănușa liderului Boșcodeală, prin mai multe declarații care au stârnit controverse. Luni, Adrian Mocanu și-a atacat nașul de cununie, acuzându-l de „îngâmfare, aroganță și lipsă de considerație pentru colegi”.
Medicul Ion Vasile s-a mai aflat la conducerea PSD până în 2010, an în care a fost înlăturat de Constantin Boșcodeală. La conferința din 19 septembrie, el va beneficia de sprijinul deputatului Marian Ghiveciu și al familiei Mocanu.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close