Politică

Candidații PSD pentru parlamentare, la pas prin județ

Început în forță, al candidaților PSD Buzău pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Aspiranții la un fotoliu de senator sau de deputat au pornit-o la pas prin județ, în cadrul unei sesiuni de întâlniri cu primarii și consilierii locali ai PSD.

Conform paginii de Facebook a social-democraților buzoieni, candidații la parlamentare au început deja întâlnirile cu aleșii din teritoriu. Scopul acestor întâlniri nu este altul decât cunoașterea directă de către aleși și electorat a candidaților pentru alegerile generale.

Miercuri, echipa candidaților s-a deplasat la Cătina, unde a avut o întâlnire cu noul primar, Alexandru Fulgeanu, și cu staff-ul acestuia. Au urmat întâlniri cu aleșii PSD din Chiojdu și Berca, iar vizitele în teritoriu au continuat astăzi.

„Am fost și am rămas alături de #buzoieni! Chiar dacă traversăm o perioadă mai dificilă străbatem județul pentru a ne cunoaște mai bine. Din discuțiile purtate cu voi am dedus un lucru important, cu toții ne dorim să avem #siguranța zilei de mâine, școli mai sigure, acces la sistemul de sănătate și locuri de muncă. Noi știm asta, așa că Programul de Guvernare se bazează exact pe acești piloni.
#AlaturiDeBuzoieni #ContinuamImpreuna #Modernizare ”, a scris pe Facebook Romeo Lungu, candidat PSD pentru un post de deputat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button