Umor calificat!

Capsula hiperbarică a ajuns și la Buzău! | Iată unde o poți găsi

Şi buzoienii pot beneficia acum de terapia cu oxigen în capsula hiperbarică.


Utilizată frecvent în Europa, SUA, dar şi în mai multe centre private din România, terapia cu oxigen hiperbaric este acum disponibila şi în Buzau, o astfel de capsulă fiind pusa în functiune in cadrul unui centru de oxigenare hiperbara, parte a lantului de centre de oxigenare hiperbara “Hiperbar by Oxyhelp”, lant ce insumeaza un numarar de 6 centre la nivel national.

În terapia cu oxigen în mediu hiperbar, pacientul respiră oxigen pur la o presiune mai mare decât presiunea atmosferică. Acesta terapie permite cresterea cantitatii de oxigen care circula prin corp.

Oxigenoterapia hiperbara creste oxigenul disponibil pentru tesuturile deteriorate, stimuland refacerea si vindecarea lor mult mai rapidă.

Astfel, aceasta terapie ofera o scara larga de beneficii terapeutice cum ar fi:

  • Mareste abilitatea corpului de recuperare in urma efortului fizic intens, mulţi sportivi alegand oxigenoterapia hiperbară pentru o recuperare rapidă, cât şi ca tratament de întreţinere pentru îmbunătăţirea condiţiei fizice;
  • Tratarea unor afectiuni ale pielii şi ţesuturilor moi, precum arsuri, degerături, infecţii cutanate sau varice;
  • Rezultate foarte bune apar şi în caz de stres sau insomnii, oxigenoterapia hiperbară inducând o stare de bine şi relaxare;
  • Reduce sau elimina efectele substantelor toxice, bacterii, virusuri și ale infectiilor prin cresterea nivelului de oxigen la nivelul tesuturilor;
  • Are efecte benefice şi din punct de vedere cosmetic ducând la un efect de lifting prin estomparea vizibilă a ridurilor.

Terapia nu este dureroasă, invazivă şi nu are efecte secundare.

Pentru a afla mai multe informatii despre beneficiile HBOT (HyperBaric Oxygen Therapy, adica “Terapie cu oxigen hiperbar” – TOH) si scara larga de beneficii terapeutice pe care acest tip de terapie o ofera, puteti vizita paginile www.hiperbar.ro, si “Centrul de Oxigenare Hiperbara Buzau” – @hiperbarbuzau (Facebook) sau la sediul centrului din Buzau, Bld. Unirii, Bl. 16A, Mezanin.

Programările se fac la telefon: 0752484848.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button