Social

Caravana ajunge în centru | Buzoienii, invitați la testare gratuită

Sâmbătă, 1 septembrie 2018,  buzoienii își pot testa glicemia gratuit, în cadrul campaniei „Grija de sine nu e un răsfăț”, derulată de Roche Diabetes Care Romania. Poimâine, caravana se va muta la Nehoiu.

Testările vor avea loc intr-o rulotă de mari dimensiuni, special adaptată pentru servicii medicale. Programul testărilor este următorul:

  • Buzau, Piata Daciei, Sâmbătă – 1 Septembrie, intre orele 9.00 – 17.00
  • Nehoiu, Casa de cultură „George Baiculescu”, Duminica – 2 Septembrie, intre orele 9.00 – 17.00.

În cadrul acestei campanii, Roche Diabetes Care organizează, în parteneriat cu dr. Apriliana Stanescu, medic Diabet Nutritie si Boli Metabolice, două evenimente de testare a glicemiei. Campania se adresează publicului larg si are drept obiectiv testarea, prevenirea, informarea si educarea populatiei asupra diabetului.

Scopul acestei campanii este acela de a informa publicul larg despre importanta  automonitorizarii nivelurilor glicemiei si a unui stil de viata adecvat unei persoane cu diabet, astfel incat sa putem avea un public educat,  constient si dispus sa se ingrijeasca de sănătatea lui pentru a duce o viata normală.”, a declarat Andrei Foisor, Head of  Diabetes Care, Roche Romania Diagnostics Division.

Sunt extrem de încântată că această actiune urmează să se desfasoare în judetul Buzau. Prevalenta bolii de diabet zaharat este in continua crestere in Romania iar Judetul Buzau nu face exceptie. Ceea ce intreprindem se doreste a fi o actiune de preventie a bolii de diabet zaharat. De altfel in activitatea mea de medic in specialitatea Diabet Zaharat si boli de nutritie ma ghidez dupa principiul: este mai usor sa previi o boala decat sa o tratezi.”, a precizat dr. Apriliana Stanescu – Medic Diabet Nutritie si Boli Metabolice.

Pentru accesul unui public cat mai larg la informatiile despre diabet, Roche Romania Diagnostics Division detine site-urile www.accu-chek.ro  si www.viatacudiabet.ro dar si linia help-line: 0800 080 228.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button