Educaţie Știrile zilei

„Caravana studiilor în Franța” a ajuns la Buzău

Inspectoratul Școlar Județean Buzău, în parteneriat cu Institutul Francez din România, Centrul Cultural Francofon Buzău, Consiliul Județean Buzău și Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău, organizează joi, 6 iunie, la ora 12, un eveniment educațional, în cadrul Sezonului cultural Franța-România.

Caravana studiilor în Franța, proiect inedit, care vizează atât promovarea ofertelor de studiu în învățământul superior din Franța, precum și filierele universitare francofone din universitățile din România, a ajuns joi, 6 iunie, ora 12,  la Centrul Județean de Cultură și Artă Buzău, aceasta fiind penultima etapă a unui turneu național.

Atașatul de cooperare universitară de la Ambasada Franței, dl Frédéric Beaumont, și responsabila Campus France, dna Andreea Palcu, au susținut o sesiunea de prezentare a filierelor francofone din învățământul universitar din România și a posibilităților de studii superioare în Franța. De asemenea, liceenii buzoieni au avut posibilitatea de a se întâlni și cu reprezentanți ai unor firme franceze din România.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5