Știrile zilei

CARNAGIU pe șosea | Vești despre cea de-a treia victimă

Doi tineri și-au pierdut viața în cel mai grav accident al începutului de an la Buzău. Adrian (28 de ani) și Ricardo (24 de ani) au murit pe loc după ce BMW-ul în care se aflau a rupt mai multe podiști și un copac, zburând în curtea unui localnic din Grăjdana și aterizând pe plafon.

„Reporter Buzoian” s-a interesat de starea celei de-a treia victime, aflate pe bancheta din spate în timpul „cursei morții”. Așa am aflat că cel de-al treilea pasager are 45 de ani și se numește Gabriel Manafu. Prieten apropiat al celor doi, bărbatul era nelipsit de la întâlnirile acestora. Se ajutau la diferite treburi și erau solidari în momentele grele.

Sâmbătă noapte, salvatorii SMURD l-au găsit pe Gabi inconștient, zăcând pe bancheta din spate a BMW-ului. Curând și-au dat seama că bărbatul trăiește și au inițiat o operațiune de salvare contracronometru.

Moartea celor doi tineri a îndoliat o comună.

Readus la viață prin eforturile medicilor prezenți la fața locului, bărbatul a fost transportat la spital, însă nu a putut oferi detalii despre tragicul eveniment. La scurt timp, starea lui s-a agravat, iar medicii au decis să îl transfere la un spital din București.

Potrivit surselor medicale, pacientul prezenta traumatism cranio-cerebral, fracturi costale și multiple contuzii care au impus transferarea sa de urgență la o unitate din Capitală. În prezent, Gabi Manafu se alfă în stare stabilă la spitalul „Sfântul Pantelimon” din București, unde medicii depun toate eforturile pentru a-l salva.

Între timp, cele două familii din comuna Tisău, care și-au pierdut copiii în tragicul eveniment de ieri noapte, se pregătesc de înmormântare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button