Știrile zilei

CARNAGIU! | Trei morți și treisprezece răniți! (foto|video)

Trei oameni au murit și alți treisprezece au fost răniți într-un grav accident rutier produs aseară la o trecere la nivel cu cale ferată de pe DN 2B, Buzău-Brăila. Autoritățile au pus în aplicare Planul Roșu de Intervenție.

Cei cincisprezece pasageri se întorceau, aseară, din Franța la bordul unui microbuz condus de un bărbat din județul Oradea. Toți se îndreptau către Tișița, județul Vrancea, acolo unde erau așteptați de rude și prieteni. După un drum de aproape 2000 de kilometri, mai aveau de mers aproape o oră până la destinație în momentul în care tragedia s-a abătut asupra lor.

Ajuns la trecerea la nivel cu cale ferată de la Bâlhacu (C.A.Rosetti), șoferul microbuzului a forțat bariera sau pur și simplu nu a observat trenul Interregio care venea de la Buzău și se îndrepta către Galați, moment în care a fost lovit în plin și târât aproximativ 200 de metri pe șine.

Impactul a fost nimicitor. Trei persoane au murit pe loc, în timp ce alte treisprezece, printre care și șoferul, au fost rănite și transportate de urgență la spital cu mai multe ambulanțe. Trei dintre victime, printre care și un minor, ar fi în stare gravă.

ISU Buzău și Serviciul de Ambulanță Județean au trimis la fața locului efective impresionante, într-o cursă contracronometru de salvare a persoanelor implicate în tragicul accident. Poliția a dechis o anchetă pentru a reconstitui momentele de dinaintea impactului care a ucis trei oameni și a băgat în spital alți treisprezece.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button