EducaţieȘtirile zilei

Cărți și bilete gratuite la Dino Parc Râșnov, pentru câștigătorii concursului „CreatiLand”

Gândită ca o provocare pentru elevii din clasele mici, dar mai ales pentru cei de gimnaziu, prima ediție a concursului „CreatiLand” a presupus descătușarea imaginației și relatarea unei aventuri imaginare petrecute în timpul unei vizite la Dino Parc.

S-a încheiat prima ediție a Concursului județean de scriere creativă „CreatiLand”, organizat de cercul de Cenaclu literar de la Palatul Copiilor Buzău. Tema de anul acesta a fost aventura, elevii fiind provocați să scrie un text imaginativ pornind de la o întâmplare petrecută la Dino Parc Râșnov. 

Competiția adresată elevilor din ciclurile primar și gimnazial a trezit interesul participanților, care au trimis, în cele două săptămâni ale perioadei de înscriere, numeroase compuneri valoroase. E drept că și materialul video oferit drept suport a aprins imaginația celor mici, care au dovedit originalitate, creativitate și pricepere în înlănțuirea evenimentelor, folosirea suspansului și a limbajului artistic.

A fost destul de greu pentru juriu să aleagă din numeroasele texte care mai de care mai interesante pe cele trei care să fie premiate. În final, ierarhia a fost următoarea:

Locul I: Mirea Raisa, elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială Măgura
Locul al II-lea: Alessandriu Raissa, elevă în clasa a V-a Liceul Teoretic Beceni
Locul al III-lea: Bundă Robert, elev în clasa a VII-a Școala Gimnazială „C. Ivănescu” Poșta Câlnău
Mențiuni:
Drugău Marina Florentina, elevă în clasa a VII-a Școala Gimnazială Cozieni
Trocaru Camelia, elevă în clasa a VII-a Școala Gimnazială Pietroasele

Mihăilă Marian, elev în clasa a VI-a Școala Gimnazială Pietroasele


Premiu special pentru originalitate: Baba Robert, elev în clasa a VI-a la Școala Gimnazială Măgura


De menționat că această primă ediție a concursului nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Dino Parc Râșnov, care a fost de acord să devină partener și sponsor, oferind bilete gratuite celor trei câștigători și familiilor lor la cel mai mare parc de aventură în aer liber din România.

Din echipa de implementare a proiectului au făcut parte: Prof. Dr. Veronica Trandafir, directorul Palatului Copiilor Buzău, prof. Ioana Matache, prof. Adelina Chiru, directorul Școlii Gimnaziale „Tache și Ecaterina Tocilescu” Căpățânești și prof. Cosmin Șontică.

Toți participanții vor primi diplome, iar cele mai bune trei compuneri vor fi premiate. Dino Parc Râșnov va oferi câștigătorilor bilete gratuite pentru întreaga familie.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!