Știrile zilei

Căruță răsturnată în rondul de la Carrefour

Nu credeam vreodată că voi ajunge să scriu despre porci „evadați” din mașina de transport și fugăriți pe străzile orașului sau, ca în cazul de față, despre cabaline furioase ce răstoarnă căruța-n drum, întru oftica stăpânului. 

Dar de! e frumos ce-i place lumii, nu-i frumos ce-mi place mie – asta ca să mai compromit sensul unei expresii și să le dau de lucru sfertodocților care-mi caută greșeli, dar eșuează lamentabil în a le comite ei înșiși.

Dar să revenim la fondul problemei: Un cetățean care conducea un atelaj hipic -cum i-ar zice organu’ – din direcția Unirii către cartierul Orizont a scăpat caii-n lucernă și s-a răsturnat taman în dreptul nou reabilitatului Shopping City Buzău.

Ca o ironie, caii au rămas „erecți”, vorba unui coleg de breaslă,  adică în picioare, în timp ce căruța cu lemne s-a răsturnat pe carosabil.

Suficient deranj încât să se sesizeze miliția și să-l amendeze pe tovarășul tăietor, care a plecat acasă cam cu nervii-n batistă.

Dincolo de nuanța burlescă a evenimentului,  parcă-mi pare rău pentru bietul căruțaș, care a rămas acum și…păgubit, și cu banii luați!..

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Omule, e 2020, ce mai cauta caruta intr-un Municipiu European?! Parca era ilegal accesul in oras si pe drumurile europene/nationale si totusi inca le vedem creând incidente si accidente. Saracie, saracie, dar ne mai civilizam si noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close