Știrile zilei

Cățel furat din fața unui magazin din Buzău

Furt ca-n Brigada Diverse, în fața unui magazin din Buzău. Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere, în  momentul în care a înșfăcat cățelul lăsat afară de o clientă a magazinului. Femeia cere acum ajutorul tuturor celor care pot oferi informații pentru găsirea patrupedului.

Furtul a avut loc ieri, în fața magazinului Fortuna din cartierul Broșteni. În imagini se vede cum bărbatul ia cățelul în brațe ca și cum ar fi al său, după care se face nevăzut. După ce și-a făcut cumpărăturile, stăpâna animalului a ieșit din magazin, unde a constatat că patrupedul nu mai este.

Personalul magazinului a vizionat camerele de supraveghere, acestea surprinzând momentul în care individul fură câinele și se face nevăzut.

Furat cățel , astăzi in jurul orei 10:50,din fata magazinului Fortuna (Brosteni ) Dacă îl cunoaște cineva pe domn , va rog sa ma anuntați! Multumesc!” – Dya Rayssa, Animale pierdute/găsite Buzău.

Videoclipul poate fi vizionat AICI.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button