Educaţie

Câți profesori buzoieni se vaccinează împotriva COVID-19

Angajații școlilor nu se înghesuie la vaccin

Doar jumătate din numărul total al salariaților unităților de învățământ din Buzău și-au exprimat intenția de a se vaccina împotriva COVID -19. Inspectorul școlar general, Ionel Meiroșu, crede că procentul va mai crește.

Dintr-un total de aproape 6000 de persoane angajate în școlile din județ, până marți, la ora 18.00, se înscriseseră la vaccin 3020 de persoane. Înscrierile pe lista pentru vaccinare continuă însă până joi, 14 ianuarie, conform indicațiilor Ministerului Educației Naționale.

”Procesul este în desfășurare, cu siguranță, procentul celor care vor dori să se vaccineze va fi mai mare. Probabil, vom ajunge la 60 la sută. Lor li se adaugă cei circa 10 la sută, probabil, dintre colegi care au făcut boala și au anticorpi.”, a declarat, pentru sansanews.ro, șeful IȘJ Buzău, Ionel Meiroșu.

Șeful învățământului buzoian a anunțat că și el a optat pentru vaccinul anti-COVID.

”Nu cred că putem să-l punem la îndoială. E  un produs de natură medicală al domeniului de vârf, cercetare în domeniul medical si biologic, sunt însă colegi care vor să se mai documenteze și e dreptul fiecăruia. Și noi, cei care ne-am trecut pe listă, ne-am documentat și am ales. Aspectele cu plus sunt practic foarte numeroase”, a mai declarat șeful IȘJ pentru sursa citată.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: