Economic

Cauti un sediu pentru compania ta? Vezi care este cea mai bună solutie!

Fara indoiala, in zilele noastre, foarte mult companii isi desfasoara activitatea in apartamente pe care administratorii le amenajeaza special in acest scop. Chiar daca sunt denumite “firme de apartament”, foarte multe dintre ele sunt societati cu profit extraordinar de bun, dar si cu o perspectiva de viitor exceptionala.

Presupunand ca si tu ti-ai infiintat o firma, insa din diverse motive nu esti multumit de sediul actual, atunci ar fi cazul sa te indrepti catre o varianta pe termen indelungat. Cu siguranta, este mult mai bine sa platesti o suma lunara pentru ceva care iti ramane dupa o vreme, decat sa achiti chiria altei persoane. De aceea, o solutie eficienta o reprezinta cumpararea unui apartament. De exemplu, poti intra pe https://www.cubicresidence.com/ pentru a gasi cele mai bune oferte raportate la calitate-pret.

In mod cert, cei care vor veni la sediul firmei tale vor judeca dupa aparente. In cazul in care esti administratorul unei companii de prestari servicii, iar vizitele clientilor sunt periodice, atunci trebuie sa dai dovada de profesionalism, iar acesta se vede chiar si in locul propriu-zis de desfasurare al activitatii.

Daca ai luat aceasta decizie ar trebui sa analizezi foarte bine complexele deja amenajate, pentru a vedea daca ti se potrivesc. De regula, cei care iau hotarari de acest gen stabilesc totul cu proprietarul cladirii inca din stadiul de proiect al acesteia. Un mare avantaj in acest caz il reprezinta faptul ca iti poti alege locul preferat, dar si modul in care apartamentul va fi compartimentat. Daca vrei ceva construit deja, gasesti apartamente 2 camere Prelungirea Ghencea pe Cubicresidence.com, dar si cu 3 camere, astfel incat sa alegi cel mai potrivit apartament pentru tine. Aceasta zona este foarte buna, fiindca s-a dezvoltat mult in ultimii ani de zile.

Iata de ce achizitionarea unui apartament este o solutie potrivita:

  • pentru ca perspectiva de viitor este una larga;
  • intrucat daca afacerile nu merg, investitia ramane;
  • cheltuiala devine, de fapt, o investitie in viitor;
  • deoarece partenerii de afaceri vor fi impresionati de un sediu nou;
  • nu presupune o cheltuiala foarte mare;
  • caci trebuie sa dai dovada de profesionalism;
  • pentru ca trebuie sa ai un mediu de lucru propice.

Bineinteles, trebuie sa iei aceasta decizie dupa ce analizezi costurile care apar in urma mutarii. Mai mult, spatiul trebuie sa iti permita atat tie, cat si angajatilor tai sa va desfasurati activitatea asa cum trebuie.

Daca pana in acest moment nu luasei in considerare cumpararea unui apartament care sa iti serveasca drept sediul al firmei, cel putin pentru inceput, atunci este momentul sa o faci. O sa vezi ca este mult mai convenabil comparativ cu inchirierea unui spatiu special pentru birouri.

Asadar, daca iti doresti un sediu nou pentru desfasurarea activitatii companiei tale, cauta cele mai bune optiuni si vezi care sunt beneficiile incluse. Presupunand ca vrei sa faci o investitie pentru viitorul tau, ia in calcul cumpararea unui apartament in zona Prelungirea Ghenea. O sa constati ca atat angajatii, cat si clientii tai vor fi placut impresionati de locul de desfasurare al activitatii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: