Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Un mega-scandal stă să izbucnească într-un centru aparținând DGASPC Buzău, după ce un angajat este suspectat că ar fi violat o tânără cu probleme psihice.

IPJ Buzău deschis un dosar penal și face cercetări în cazul unei agresiuni sexuale săvârșite de un angajat al DGASPC asupra unei minore.

Conform anchetei preliminare, un instructor angajat al Complexului de Servicii pentru Copilul cu Handicap nr.14 din Râmnicu Sărat ar fi obligat o minoră de 17 ani să întrețină cu el relații sexuale orale care s-au repetat pe parcursul lunii decembrie și începutul lunii ianuarie.

Fapta s-ar fi petrecut la jumătatea lunii decembrie, iar de atunci și până în data de 7 ianuarie când minora a sesizat fapta instructorul în vârstă de 54 de ani ar fi abuzat de tânără în repetate rânduri.

Reprezentanții DGASPC au anunțat poliția, care a demarat o anchetă ce are drept obiect săvârșirea faptei de viol. Între timp, angajatul a fost mutat într-o altă unitate din subordinea DGASPC, unde nu intră în contact cu minorii.

Oamenii legii așteaptă acum rezultatul examinării medico-legale și al evaluărilor neuropsihiatrice ale minorei pentru a putea continua ancheta.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button