Politică

Ce a făcut senatorul Victor Mocanu numai ca să nu fie EXCLUS din PSD

Senatorul Victor Mocanu și fiul său, deputatul Adrian Mocanu, au fost excluși din PSD, în cadrul Comitetului Executiv Municipal, reunit astăzi la Buzău. Deoarece consideră această excludere nestatutară, senatorul Mocanu a luat-o înainte și și-a prezentat demisia din partid, urmând ca ea să fie adusă la cunoștința colegilor din Senat.
[quote_box_center]„Am fost instiintat de unul dintre jurnalistii buzoieni despre faptul ca as fi fost exclus de catre domnul Ciolacu Marcel din PSD. Pentru ca am fost rugat sa prezint un punct de vedere, doresc sa exprim in mod Mocanu Medalionpublic, pe scurt, opinia mea.
Daca o asemenea informatie (excluderea mea din PSD) are suport in realitate, atunci ea este, pentru oricine citeste Statutul PSD, una nestatutara. Eu nu pot fi exclus de Organizatia Municipala, ci aceasta decizie poate fi luata de Comitetul Executiv National. Dar acesta nu ar fi primul caz de interpretare poetica a Statutului in Republica lui Boscodeala si Ciolacu de la Buzau.
Toate informatiile aberante aruncate in presa sau vehiculate de Ciolacu si ai sai la adresa mea in ultimele zile reprezinta un amalgam de minciuni si non-sensuri pe care am evitat sa le comentez. Spun despre toate acestea ca nu sunt decat dovezi ale limitarii si ingustimii echipei de la conducerea PSD si a colaboratorilor acestora din „societatea civila” si din alte partide prietene.
Nu inteleg de ce a trebuit ca Cioacu sa apeleze la atatea scheme complicate pentru a cere excluderea mea, atata vreme cat putea folosi inca de la inceput declaratiile mele in care am criticat public toate calitatile pe care le-a demonstrat acesta dintotdeauna: amatorism, slaba capacitate intelectuala, specializare in furt politic etc.
Imi pare extrem de rau ca PSD Buzau a ajuns sa fie confiscat, din nou, de gasca lui Boscodeala, dar nu imi va parea niciodata rau de ocazia pe care am avut-o de a lucra cu numerosi oameni cu adevarat importanti.
In final, aduc la cunostinta publica faptul ca doresc sa scutesc PSD Buzau de inca un simulacru de vot si imi prezint demisia din acest partid, care va deveni efectiva odata cu instiintarea pe care o voi face in Senat.”, a scris Victor Mocanu pe Facebook.
[/quote_box_center]
În urmă cu puțin timp, și deputatul Adrian Mocanu și-a înaintat demisia din partid, în semn de protest față de politica PSD Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close