CORONAVIRUS

Ce a făcut un buzoian în momentul în care RER a refuzat să îi ia gunoiul (FOTO)

Va mai curge apă pe Buzău până când vom scăpa de proastele obiceiuri și de apucăturile de mahala ale unora dintre concetățeni. Educarea maselor în direcția colectării selective a deșeurilor seamănă a experiment eșuat pentru unii, însă reprezentanții RER Sud se încăpățânează să reziste.

Un buzoian de pe Nicolae Titulescu și-a dat astăzi în petic la scurt timp după ce mașina de gunoi a trecut prin fața porții sale și a refuzat să îi ridice pubela maro.

Cetățeanul pusese în ea toate tipurile de gunoaie, deși ar fi trebuit să colecteze acolo doar deșeuri biodegradabile. El primise gratuit cele trei pubele din partea societății de salubritate, moment în care i s-a specificat clar întrebuințarea fiecăreia dintre acestea. Omul nostru însă a ignorat și, furios că a rămas cu gunoiul în poartă, a răsturnat pubela fix în mijlocul străzii.

Gestul său nu a rămas fără reacție din partea autorităților. Poliția Locală l-a amendat cu câteva sute de lei și l-a pus să strângă gunoiul. Imaginile au apărut însă pe Facebook, stârnind reacții virulente din partea internauților la adresa celui care și-a pus poalele-n cap.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button