Știrile zilei

Ce a făcut un jandarm buzoian vindecat de coronavirus

Aflați în prima linie a luptei cu noul coronavirus, și jandarmii buzoieni au fost afectați. Unul dintre ei, tânăr ofițer specialist la IJJ, s-a infectat cu temutul virus, iar după experiența trăită a decis că trebuie să facă mai mult.

După vindecare, Eugen s-a prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău pentru a dona plasmă, acesta infectându-se în luna septembrie a.c., în timp ce se afla în județul Olt.

A manifestat o formă ușoară a bolii, dar, chiar și așa, a dorit să-i sprijine pe medici în vindecarea altor oameni infectați cu virusul SARS-CoV-2.

Asemeni colegului nostru, și alți lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne, care au avut de suferit de pe urma noului coronavirus, s-au alăturat campaniei “Donează plasmă și cel de lângă tine va trăi!”, inițiată la nivelul ministerului, al cărei scop este ajutarea bolnavilor de a se vindeca.”, au transmit reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău.

 

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Temutul virus 😂😂😂 sunteți drăgălașă, nu ne temem doamnă, gripă am avut și vom mai avea, iar de murit murim sigur, mai curând ori mai târziu…ca vreți dumneavoastră sa folosiți frica oamenilor ptr ai îndoctrina, va înțeleg. Mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button