Știrile zilei

Ce au găsit jandarmii în geanta unui buzoian

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!

Un bărbat care ascundea în bagaje sute de pachete de țigări a dat nas în nas cu jandarmii buzoieni, chiar în centrul orașului.

Astăzi, în timpul activităților  de patrulare pe raza municipiului Buzău, jandarmii au observat o persoană ce avea  asupra sa bagaje voluminoase. Pentru că încerca să evite contactul cu oamenii în  uniformă, cei din urmă s-au apropiat de bărbat.

Simțind că norocul îi este pe sfârșite, individul a aruncat bagajele și a încercat să  fugă, fiind prins și imobilizat la scurt timp.

În  urma verificărilor, jandarmii au constatat faptul că în bagaje erau transportate 670 de pachete de țigarete de contrabandă, context în care au fost întocmite  actele de sesizare a infracțiunii  flagrante, dosarul împreună cu cele 13400 de țigarete  urmând  a fi predate organelor de urmărire  penală.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • piața centrală este plină de indivizi care vind țigări de contrabandă și aceștia sînt protejați chiar de politia de sector și a pieței, rusine din partea poliție pentru mita luată sa acopere aceste infracțiuni , altă explicație nu am pentru ce se petrece în piața centrală

COMUNICAT DE PRESĂ

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU ORGANIZEAZĂ:

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

/* ]]> */