Știrile zilei

Ce au găsit polițiștii îngropat în curtea unui bărbat din Balta Albă

VIDEO: A spart casa unei consătence și a furat mai multe bunuri, pe care le-a îngropat în curte.

Ieri, poliţiştii din cadrul Secției de poliție rurală Râmnicelu, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza localității Balta Albă, la o persoană bănuită de de furt calificat.

Fapta a fost sesizată poliției pe data de 06 ianuarie, de către o femeie în vârstă de 70 de ani, care avea grijă de locuință, proprietara fiind plecată.

Din verificări s-a stabilit faptul că bănuitul, un bărbat în vârstă de 43 de ani, în perioada 24 decembrie 2020 – 06 ianuarie 2021 ar fi pătruns într-o locuință din localitatea de domiciliu prin forțarea sistemului de  inchidere și ar fi sustras mai multe bunuri. Persoana vătămată a aproximat prejudiciul la 7000 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate, polițiștii au ridicat toate bunurile sustrase în vederea restituirii persoanei vătămate.

Față de bănuit a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat parchetului, cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button