AnunțuriȘtirile zilei

Ce au pățit azi-dimineață buzoienii care nu și-au plătit gunoiul (FOTO)

Abonații RER Sud, care apăreau restanți la plata facturii de salubritate, s-au trezit, azi-dimineață, cu reprezentanții firmei la ușă. Însoțiți de Poliția Locală, angajații RER le-au solicitat buzoienilor să restituie pubela primită în baza procesului-verbal semnat la distribuirea acesteia.

Dis-de-dimineață, angajați ai RER Sud au ajuns la mai multe adrese din cartierul buzoian „23 august”, despre care dețineau informații că nu aveau plătită factura la gunoi de luni bune. Rău-platnicii au fost luați prin surprindere de acțiunea repezentanților RER, veniți însoțiți de Poliția Locală.

Inițiativa firmei de salubritate s-a dovedit a fi oportună. Două pubele oferite în custodie au fost luate de la cei care nu își plătiseră factura, alți abonați preferând să-și achite restanțele, pentru a nu rămâne fără recipient de gunoi.

RER Sud a distribuit abonaților săi pubele ecologice, în procesul verbal de custodie fiind stipulat faptul că recipientul va fi ridicat dacă aceștia nu sunt cu plata la zi.

„Încercăm, în acest fel, să descurajăm practica de a încheia un contract doar pentru a primi recipiente în valoare de 34 euro pentru pubela de 120 litri si 45 euro pentru pubela de 240 fără, TVA pe care le folosesc în alte scopuri decât cel pentru care le-au fost distribuite.”, a precizat directorul de comunicare al RER Sud Buzău, Denisa Nicu. (foto)

Acțiunile de acest fel vor fi extinse și la alte cartiere, ele devenind o pratică obișnuită în activitatea celei mai importante firme de salubritate din regiune.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close