AdministrațieȘtirile zilei

Ce drumuri din județ vor fi REABILITATE anul acesta

Printre marile realizări ale Consiliului Județean Buzău se numără, în acest an, reabilitarea mai multor drumuri importante. DJ 203K, Vadu Pașii – Robeasca, tronson lung de 37 de kilometri ce leagă E85 de județul Brăila, pare a fi cel mai bun exemplu, dar sunt și alte drumuri prinse în  programul de asfaltare pe 2019.

Un alt drum județean important, care va fi reabilitat în acest an din fondurile proprii ale județului, este cel care leagă localitatea Cislău de județul Prahova. Mașinile care circulă pe aici trebuie să treacă o adevărată probă de rezistență, iar autoritățile sunt decise să rezolve, odată pentru totdeauna, această neplăcere.

Tot în acest an, vor mai avea loc lucrări de asfaltare pe drumul care leagă comunele Cozieni și Brăiești, dar și în interiorul comunei Florica. O veste bună primesc și locuitorii din comunele Bisoca și Vintilă Vodă. Tronsonul de drum care leagă cele două comune va avea covor asfaltic în acest an.

”Vom face reabilitări ale unor drumuri precum Buda Crăciunești-limită cu județul Prahova, în comuna Florica, Vintilă Vodă – Bisoca, unde suntem pe final de licitație dar unde oamenii așteaptă lucrări de peste 10-15 ani și tot în această primăvară se va termina licitația pe drumul județean ce leagă DN10 cu comuna Brăești, respectiv porțiunea de drum între Cozieni și Brăești”, a promis președintele CJ Petre Emanoil Neagu.

De asemenea, venirea primăverii va aduce cu sine reluarea lucrărilor de reabilitare a drumului județean 203 K, pe tronsonul dintre Mărăcineni și Vintilă Vodă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Dacă aflați ceva despre asfaltare in satul Ciuta din COM MĂGURA anunțați ne va rugam sau faceți un reportaj ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close