Utile

Ce faci dacă nu ai imprimantă să-ți printezi adeverința

Noi interdicții au fost anunțate în această seară în ceea ce privește deplasările fără motiv în afara locuinţei. Cei care părăsesc domiciliul pot să o facă doar pentru a merge la muncă, în baza unei adeverinţe de la angajator, sau pentru alte activităţi, cum ar fi cumpărăturile de strictă necesitate, în baza unei declaraţii pe propria răspundere.

Potrivit ministrului Vela, adeverinţa de la angajator nu trebuie să aibă ştampilă. De asemenea, declaraţia pe propria răspunde poate fi prezentată olograf (scrisă de mână) sau în format electronic.

Am introdus un alineat în care am prevăzut că adeverinţa sau declaraţia pot fi prezentate şi prin intermediul telefonului, tabletei sau oricărui dispozitiv similar”, a explicat Vela.

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunţat marţi că a emis Ordonanţa militară 3 prin care se interzice circulaţia tuturor persoanelor în afara locuinţei, cu excepţia celor care merg la serviciu, la cumpărături de primă necesitate sau pentru animalele de companie. Cei peste 65 de ani se deplasează în intervalul 11 – 13, Excepţie fac cei care se deplasează în interes profesional sau agricultorii.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Felicitări! O informație corecta. Pe alte site-uri văd că oamenii sunt îndemnați să iasă din case să își procure draft-uri in loc sa fie îndemnați să stea în casă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button