Umor calificat!

Ce genti purtăm în sezonul toamnă-iarnă 2017/2018?

Temperaturile din ce in ce mai scazute din mediul exterior ne obliga sa apelam la haine din ce in ce mai groase, chiar daca acest lucru nu ne face o deosebita placere. Chiar daca aceste piese vestimentare, combinate in mod corespunzator ne pot oferi o imagine atractiva, cert este faptul ca nu ne pot oferi acelasi grad de confort ca si hainele subtiri si usoare pe care le purtam in timpul verii. Iarna este mai aproape de noi decat ne-am putea imagina, astfel ca acum reprezinta momentul perfect sa trecem la schimbarea stilului vestimentar si sa ne indraptam atentia inspre piese vestimentare care sa ne reprezinta in sezonul rece din acest an.   

Gentile raman desigur un accesoriu de baza, motiv pentru care acestea se regasesc mereu in portofoliul marilor si micilor producatori de moda din lume, astfel ca nu trebuie sa le neglijam nici in aceasta perioada a anului. Gentile de piele reprezinta alegeri cat se poate de inspirate in acest sezon avand in vedere ca sunt foarte usor de combinat cu tinutele create special pentru sezonul rece. Iata asadar care sunt gentile de dama la moda pentru sezonul toamna-iarna si care ne vor face sa atragem privirile celor din jur in orice circumstanta.

Gentile de tip rucsac.

            Aceste genti de tip rucsac par sa fii devenit o adevarata moda in intreaga lume avand in vedere ca acestea s-au aflat in tendinte pe intreg parcursul anului. Mai mult decat atat, pana si marii producatori de moda din lume au adaugat in portofoliile lor aceste modele de genti. Gentile de tip rucsac reprezinta o alegere ideala si in acest sezon avand in vedere ca sunt genti cu un aport estetic deosebit, sunt foarte practice si in plus sunt si foarte simplu de adaptat la tinutele pe care le purtam in acest sezon si care pot fi uneori destul de pretentioase.

Gentile de tip sac.

            Tot in tendinte se afla la ora actuala si gentile de tip sac care desi par a avea o forma banala, aceste genti par sa se afla in acest sezon la mare cautare. Gentile de tip sac sunt ideale pentru femeile care vor sa iasa catusi de putin din tiparele comune si vor sa adopte stiluri ceva mai extravagante. Sunt modele de genti deosebit de practice avand in vedere ca in general aceste genti sunt foarte incapatoare si se pot integra cu usurinta in estetica stilurilor vestimentare pe care le purtam in sezonul rece din acest an.

Gentile de tip Shopper.

            Gentile shopper, sau altfel spus cele supradimensionate sunt genti care reusesc sa imbine simultan estetica si utilul si care ar trebui sa se regaseasca in garderoba oricarei femei. Geanta de tip shopper, dupa cum si denumirea ii spune este accesoriul care nu ar trebui sa lipseasca niciunei femei care iubeste sa mearga la cumparaturi avand in vedere ca aceasta geanta ii va permite sa puna in ea tot ceea ce cumpara, dar ii va permite simultan si sa fie o aparitie de exceptie.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!