Știrile zilei

Ce l-a speriat atât de tare pe Adrian, tânărul spânzurat de pod

Este doliu în comuna Lopătari, acolo unde întreaga comunitate este îngrozită de moartea prematură a tânărului Adrian B., elev în clasa a XI-a la Liceul de Arte „Margareta Sterian”. Băiatul a fost găsit, ieri, spânzurat sub podul de la Mărăcineni, după o ceartă aprinsă cu prietena lui. Motivul sinuciderii ar putea avea legătură cu faptul că iubita sa, elevă în clasa a X-a la Colegiul Economic Buzău, rămăsese însărcinată.

Distruse de durere, rudele lui Adrian caută acum răspunsuri. Cum a fost posibil ca un tânăr talentat și plin de viață să își ia zilele n-o vor afla-o, poate, niciodată, însă o teorie vehiculată în aceste zile prinde tot mai mult contur.

Mai exact, tânărul ar fi decis să își pună capăt zilelor în seara zilei de luni, după o discuție aprinsă cu prietena lui. Adrian locuia cu chirie alături de fratele său la Mărăcineni, dar obișnuia să mai meargă să doarmă la prietena lui. Raluca era tot din Lopătari, însă locuia cu chirie într-un apartament din Buzău.

De curând, tânărul ar fi aflat că iubita sa îi poartă în pântece copilul, moment în care viețile amândurora au fost date peste cap. Luni, Adrian a mers să doarmă din no la prietena lui, însă, după o discuție aprinsă pe tema nașterii copilului și sub o presiune psihică copleșitoare, tânărul ar fi decis că pentru el nu există o altă cale de ieșire.

Cel mai probabil în timpul nopții, băiatul s-a spânzurat de podul de la Mărăcineni, trupul său fiind găsit atârnând în dimineața zilei de ieri. Cadavrul a fost dus la morgă în vederea efectuării necropsiei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: