Știrile zilei

Ce note a luat Dora Gaitanovici la examenul de bacalaureat

Una dintre cele mai bune soliste ale momentului, buzoianca Dora Gaitanovici, a promovat examenul de Bacalaureat cu o medie foarte bună. Dora a obținut 9.73, o medie care îi poate asigura intrarea la orice universitate își dorește.

Talentată și muncitoare, Dora este adolescenta care a cucerit o țară la Vocea României, acolo unde a ajuns până în finală, iar acum culegele și roadele învățăturii din cei patru ani de  studiu la cel mai bun colegiu din Buzău.

GĂITANOVICI ANA-TEODORA, absolventă a Colegiului Național Bogdan Petriceicu Hasdeu, încheie examenul maturității cu 9.73. A urmat secția de Filologie și a susținut probe scrise la limba română (9.2o), la istorie și la logică, argumentare și comunicare (10 si 10).

Pentru Dora a contat puțin nota mare de la bac. Ea privește acum către Conservator, fiind deja admisă la Compoziție.

De altfel, Hasdeul a obținut cele mai bune rezultate din județul Buzău la examenul de bacalaureat. La nivel județean, Buzăul a înregistrat o rată de promovare de 72.84%, mai mică decât anul trecut, dar mai mare decât media națională, care este de 67. 2 la sută.

Inspectorul general al IȘJ Buzău, Florina Stoian, spune că  rezultatele sunt mulțumitoare, având în vedere gradul ridicat de dificultate al subiectelor pe care le-au avut de rezolvat elevii de la liceele tehnologice. Cele mai bune rezultate au fost obținute de elevii de la Hasdeu, iar la polul opus se află liceul din Rușețu unde nici un candidat nu a promovat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5