Economic Știrile zilei

Ce oferte ne așteaptă joi la Shopping City Buzău

Buzoienii sunt așteptați, joi, să treacă pragul noului Shopping City Buzău, amenajat în continuarea cunoscutului mall de la ieșirea din Buzău spre Mărăcineni. Douăzeci de noi branduri își vor face apariția în noua aripă a centrului comercial, ofertele de deschidere fiind cu adevărat captivante.

De pildă, Altex va pune în vânzare TV LED Smart Samsung, cu diagonala de 80, cu prețul de 896 de lei, față de prețul inițial de 1469 de lei. Un Laptop Lenovo I3 va putea fi cumpărat cu 998 de lei, față de 1339, cât costa inițial.

Reduceri mari au și magazinele nou deschise în Shopping City. La Marionnaud, Tezyo, Secuiana, Penti și Benvenuti reducerile variază între 50% și 70%, în timp ce alte magazine oferă cadouri la o anumită sumă cumpărată sau prețuri speciale.

Prima etapă din procesul de modernizare al Aurora Shopping Mall se încheie pe 8 august, odată cu inaugurarea extensiei și transformarea în Shopping City Buzău. Mall-ul face, astfel, primul pas spre a deveni un centru comercial cu un mix complet de retail divertisment, unic in regiune.

Începând de joi, locuitorii Buzăului și nu numai vor descoperi noi branduri, dintre care 20 în exclusivitate în oraș, pe o suprafață suplimentară de aproximativ 6000 de metri pătrați.

Printre cele mai importante branduri ce vor fi prezente, în exclusivitate în oraș începând cu data de 8 august, în noul Shopping City Buzău se regăsesc: New Yorker, Altex, Penti, Benvenuti, Mat Fashion, Cărturești, Secuiana, Tezyo, Various Brands, Marrionaud, Office Shoes, CCC, Intersport, Cador și Tabac Xpress. Pe măsură ce și restul etapelor de modernizare se vor finaliza, acestora li se vor adăuga Sinsay, BSB, Tutti Cafe și Bigotti.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5