Știrile zilei

Ce s-a aflat despre tânărul care a lovit cu mașina un copil și a fugit!

Imagine de arhivă

Infracțiune cu repetiție. Laurențiu H.Ț., tânărul care a lovit cu mașina un copil pe strada Răchitei și a fugit de la locul accidentului, mai avea o condamnare – culmea! – tot pentru conducerea unui autoturism fără a deține permis de conducere. Se pare că băiatul a primit deja o condamnare de șase luni de închisoare cu suspendare.

Cazul tânărului este unul aparte în Buzău, spun anumite voci, pentru că, deși nu deține permis de conducere, părinții i-ar fi cumpărat o frumusețe de BMW, pe care îl conduce fără nicio restricție. În 2017, pe când nu împlinise 17 ani, băiatul a fost prins de polițiști conducând mașina pe drumurile publice, motiv pentru care i-au deschis dosar penal. Pe portalul instanțelor din România, în dreptul numelui său apare un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Miercuri după-amiază, tânărul în cauză a lovit cu mașina un minor în vârstă de șase ani, care circula cu bicicleta pe strada Răchitei. Deși vina nu i-a aparținut, șoferul a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști câteva ore mai târziu.

Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, după care a fost plasat în control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5