Știrile zilei

Ce se deschide în clădirea vechii Poște din Buzău

În curând, vechea clădire a Poștei va găzdui activitatea unie librării dragi cititorilor. Este vorba despre Alexandria Librării, care a funcționat ani buni la etajul Aurora Shopping, astăzi rebranduit sub sigla „Shopping City”.

„Au mai rămas câteva zile! 🙂 ⏳ În curând, Alexandria Librării Buzău își va deschide porțile.↗️ Pe strada Ostrovului, în clădirea Romtelecom (fosta Poștă)❗️ Te așteptăm cu cele mai tari oferte la ???? ?? … dar și multe alte surprize! Te-ai pregătit? 😉
https://www.librariilealexandria.ro” este mesajul postat pe pagina de Facebook a libăriei.

Brandul Alexandria Librării face parte din grupul de firme cu capital integral autohton Alexandria Group, iar actuala identitate vizuală a luat naștere în anul 2004. Numele amintește de Marea Bibliotecă din Alexandria.

Cu o tradiție de peste 6 decenii de activitate în domeniul vânzărilor de carte și rechizite, rețeaua de librării Alexandria se distinge pe piața românească de profil și în mediul de afaceri românesc prin asumarea rolului de a promova adevărata cultură și elită românească dar și de a sprijini educația în România prin programe de reduceri acordate cadrelor didactice și elevilor din sistemul de învățământ românesc.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

  1. O sa fie o aglomeratie de nedescris.. Oamenii abia asteapta sa citeasca.
    1. Lumea la Buzau e atat de proasta incat nu se poate ridica de sub un anumit nivel.
    2. In cladirea aia n au mers nici chinezestile, ce va face sa credeti ca o sa se vanda carti?

    1. „Pretenas”, ai gresit adresa. Matale fiind la nivelul cultural al lui tereacă si al stapanului sau, crezi ca singura utilitate a cartii e aprinsul gratarului. Poate om scapa dracu de voi intr-o buna zi, iar buzoienii vor citi mai mult decât eticheta de pe sticla de vin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close