Educaţie Știrile zilei

Ce se întâmplă, mâine, cu școlile din România

Elevii din România s-au bucurat de o mini-vacanță de patru zile, după ce au stat acasă joi, de Unirea Principatelor, iar Ministerul Educației a decretat ziua de vineri ca fiind liberă, din cauza pericolului gripei.

„Norocul” elevilor s-a sfârșit, însă, în urmă cu puțin timp. Astăzi, ministrul Educaţiei a anunţat că nici nu se pune problema ca școlile să se închidă săptămâna viitoare. Ecaterina Andronescu i-a invitat pe elevi şi pe profesori să vină mâine la ore, mai ales că este ultima săptămână de şcoală înainte de vacanţa intersemestrială.

Se duc la şcoală, pentru că săptămâna care începe mâine este ultima săptămână din semestru. Ca urmare, se încheie situaţiile şcolare şi noi nu putem bulversa încheierea semestrului. Îi invit pe toţi colegii profesori, îi invit pe părinţi şi pe copii să se pregătească pentru ziua de mâine, este o zi de şcoală şi va fi toată săptămâna, ultima săptămână din acest semestru, după care urmează o săptămână de vacanţă.”, a declarat Ecaterina Andronescu duminică, la Antena 3, potrivit Agerpres.

Ministrul Educaţiei a precizat că, în contextul răspândirii infecţiilor respiratorii, triajul trebuie făcut dimineața, foarte serios, în fiecare şcoală.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */