Știrile zilei

Ce secrete ascunde casa din imagine

Buzoienii vorbesc de multă vreme despre un adevărat cuib infracțional în zona Pieței Centrale din Buzău. Polițiștii au cunoștință despre acest lucru și, periodic, operează capturi impresionante de țigări netimbrate din Republica Moldova. Nu reușesc decât să zgârie suprafața, cantitățile vehiculate fiind, în realitate, mult mai mari.

Luni, 20.11.2017, oamenii legii au depistat, în zona pietei „Av.Stan Sararu” din municipiul Buzău, două persoane care transportau si intentionau sa comercializeze tigări netimbrate.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii locali, asupra celor doua persoane au fost găsite un număr de 1 000 tigarete.

Persoanele depistate au fost sanctionate in conformitate cu prevederile Legii 12/1990R, pentru efectuarea de acte sau fapte de comert cu bunuri a caror provenienta nu este dovedita, in conditiile legii.

Valoarea sanctiunilor a fost în valoare de 2 000 lei, iar bunurile care au condus la săvârsirea contravenției au fost confiscate.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. Foarte bine,adevarati politisti.Pana acum am vazut echpaje de politie locala cre i-i ocoleau pe acesti contrabandisti lasandu-i sa-si faca treaba nestingheriti.

  2. De ani de zile, tot se reclama si sesizeaza ca acolo, in dreptul acelei case se tot invart niste indivizi cu figuri grotesti si te deranjeaza si vorbesc murdar si iti soptesc „tigari avem, tigari avem” , conspirativ. Cei care nu cunosc , se sperie ei venind f. aproape sa-ti sopteasca. Sunt mana in mana cu ceoi care vand acolo la intrare in piata si am crezut ca si politia si primarul este complice. Era prea vizibil si ultima data cand am fost prin zona, acea masina de pe trotuar avea portbagajul plin de tigari. Mai inainte aveau tigarile ascunse in cutiile de la contoarele de gaze. Alta data fiind certati de doi politisti locali ca deranjau si vorbeau neadecvat, atata tambalau au facut, ca politistii au plecat „cu coada intre picioare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!