Știrile zilei

Trafic de coșmar, pe DJ 203K! | Soluția găsită de Primăria Mărăcineni

Perseverență, implicare și o capacitate uluitoare de a face lucrurile grele să pară extrem de simple. În numai câteva luni, edilii din Mărăcineni au reușit să amenajeze un drum de câțiva kilometri, paralel cu șoseaua județeană care se blochează mai mereu din cauza lucrărilor de reabilitare.

După ce a văzut cât de greu înaintează lucrările de modernizare a DJ 203K, Constantin Dumitru a realizat că valorile mari de trafic din comuna Mărăcineni vor fi o mare problemă. Și nu a greșit cu nimic. De mai bine de o săptămână, mașinile așteaptă în coloane de sute de metri la semaforul mobil de pe 203K, acolo unde au loc ultimele lucrări (Slavă Domnului!) de reabilitare a unui segment de drum.

În paralel, echipa Primăriei Mărăcineni a găsit o soluție ingenioasă: Edilii au scos utilajele la treabă și au amenajat un drum în toată regula, ce pornește de pe E85 și traversează toate satele comunei, ieșind undeva la Potoceni, pe DJ 203K.

Vestea bună a edililor este că șoseaua nu are utilitate temporară, ci va rămâne o soluție viabilă de transport și după ce 203K va fi reabilitat complet.

De altfel, city-managerul Constantin Dumitru Titel anunță că, imediat după recepția lucrării de pe drumul județean, Primăria va demara o amplă acțiune de înfrumusețare și modernizare a trotuarelor și stațiilor de autobuz. Vor fi montate borduri și coșuri de gunoi, astfel încât cetățeanul ajuns la Mărăcineni să știe că a ajuns într-o comună europeană.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button