Știrile zilei

Ce va apărea pe gardul Crângului | „Vinovat”, domnul din imagine (foto)

Se numește Cristian Drăghici, este inginer la Urbis și răspunde de întreținerea semnalizării rutiere din municipiul Buzău. Mai nou, i-a fost încredințată misiunea de pavoazare a Parcului Crâng pe toată perioada organizării Orășelului Copiilor 2019. Și, conform superiorilor, rezultatul a fost de-a dreptul remarcabil.

Moș Nicolae a fost generos cu cei de la Urbis Serv. Renăscută din propria cenușă precum pasărea Phoenix, societatea din Crâng și-a făcut cadou un set de utilaje de ultimă generație ce îi vor asigura prezența pe piața producției de publicitate.

Șase aparate au ajuns în total în dotarea Urbis. Cu ajutorul lor, specialiștii de aici vor realiza indicatoarele rutiere din întreg municipiul Buzău, dar vor fi capabili să creeze și o gamă largă de produse, de la cărți de vizită până la panouri publicitare, bannere și mesh-uri.

Alături de echipa de la Urbis, din care mai face parte și pictorița Mariana Lafargue, inginerul Cristian Drăghici a reșit să producă o serie de materiale publicitare pentru înfrumusețarea Orășelului Copiilor. Atmosfera de poveste a Crângului va fi recreată prin montarea a peste 40 de  panouri cu personaje și scene din basme. Viu coloratele panouri sunt realizate din forex, un material rezistent la intemperii.

De asemenea, o altă premieră o reprezintă montarea pe gardul Parcului Crâng bannere din poliplan cu o lungime totală de 250 de metri. Bannerele au fost realizate tot de Urbis și conțin mesaje specifice sărbătorilor de iarnă, ele întinzându-se de la zidul stadionului până la sediul Direcției Silvice.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */