Știrile zilei

Ce vrea să facă o tânără pentru a-i binedispune pe pacienții Spitalului Județean

Spitalele din România au nevoie de un pic de culoare și speranță. O spune o tânără din București, inițiatoare a proiectului #SpitaleColor, ce își propune să coloreze pereții spitalelor din România. Următoarea unitate spitalicească de pe „listă” este chiar Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Denisa Radu a pornit o campanie de strângere de tablouri pictate de artiști profesioniști și persoane care pictează din pasiune pentru a le dona spitalelor de stat din România. Ea își dorește să aducă puțină bucurie în ochii celor care își petrec o vreme în spitalele României.

Orice proiect mare, începe cu pași mici. Așa că, ne-am propus să donăm minim 50 de tablouri pentru a colora pereții cel puțin ai unui spital din România. Haideți să pornim împreună un lanț al faptelor bune. ? ” se arată în descrierea proiectului, care a ajuns, de curând, la Buzău.

Denisa a anunțat deja că Spitalul Județean de Urgență Buzău va fi unul dintre cele care vor prinde culoare în următoarele luni.

În primul rând, doresc să vă felicit atât pe dvs. personal, cât şi întreaga echipă, pentru acest proiect frumos pe care l-aţi început în spitalele publice din România. De asemenea, doresc să vă mulţumesc că aţi ales Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Prin acest proiect sunt convins că veţi aduce un plus de culoare şi un strop de optimism pacienţilor internaţi în spital.”– a declarat Claudiu Damian –  Manager, Spitalul Județean de Urgență Buzău.

În luna martie a acestui an, proiectul va fi implementat în primele două spitale, la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud și la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Constantin Papillian” Cluj Napoca, unde vor ajunge primele 100 de tablouri.

Pentru că acest proiect să crească, să ajungă în cât mai multe spitale și la câți mai mulți pacienți este nevoie în continuare de implicare și de donații de tablouri.

Cum poți ajuta:

– ești manager de spital?  ÎNSCRIE-TE în campanie!

– ești pictor profesionist sau pictezi din pasiune? DONEAZĂ!

– ai prieteni care sunt pictori? (fie profesioniști, fie care pictează din pasiune) SPUNE-LE!

– niciuna dintre cele de mai sus nu se aplică pentru tine? SHARE #SpitaleColor către manageri de spital și artiști!

Ajută-ne dând mai departe mesajul pentru a ajunge atât la manageri de spital cât și la pictori pot dona tablouri.

Persoană de contact: Denisa Radu
Pentru detalii grupul de Facebook: Spitale Color
Pagina de Facebook: Spitale Color

Vă invităm să luați legatura așadar cu Denisa Radu și împreună să dăm culoare vieții pacienților din România!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close