Știrile zilei

Ce ziceți, mai poate fi numită „mamă”?

Un copil de trei ani, ucis de propria mamă sub privirile neputincioase ale fraților mai mari. Lovit în cap, mușcat, bătut până la moarte. Ne cerem scuze pentru că folosim cuvântul „mamă” în acest context și vă prezentăm în continuare detaliile oribilei crime care a șocat opinia publică din întreaga țară.

Era începutul lunii februarie, când Georgianei D. (27 de ani, din Pogoanele) i-a murit un copil de trei ani. Dacă inițial tragedia a fost tratată de anchetatori ca moarte suspectă, ulterior au ieșit la iveală detalii înfiorătoare ale acestui episod.

Băiețelul fusese lăsat în cameră cu doi frați mai mari, un băiat de 4 și o fată de 11 ani, iar inițial, femeia a spus că micuțul s-a accidentat când se juca cu aceștia. Se pare însă că, într-o clipă de furie, cea căreia doar din inerție continuăm să-i spunem mamă și-a bătut copilul până l-a lăsat fără suflare.

Copilul de doar trei ani a fost lovit de mama sa în repetate rânduri, chiar sub ochii fraților mai mari, care și-au privit mama cum l-a bătut până când acesta nu a mai mișcat. Cadrele medicale care au sosit la fața locului l-au găsit pe cel mic în stop cardio-respirator, iar acesta nu și-a mai revenit. Medicii au efectuat resuscitarea timp de o oră, în zadar.

Copilul ucis avea mușcături pe tot corpul

Inițial, oamenii legii au crezut că frații copilului au fost cei care l-au lovit. Dar cercetările ulterioare, precum și necropsia au indicat-o pe mama copilului drept autoarea crimei, a relatat Opinia Buzău. Mai mult, fetița de 11 ani le-a mărturisit oamenilor legii că mama este cea care l-a bătut pe micuț până l-a lăsat fără suflare, chiar în fața lor.

Tânăra în vârstă de 27 de ani care este acum acuzată de uciderea propriului copil a încercat să își ascundă fapta și le-a declarat polițiștilor că l-a mușcat pe copil pentru ca acesta să își revină.

Femeia nu a fost arestată încă, deși fapta a avut loc în luna februarie a acestui an. Ea a fost internată la Spitalul de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul în care și-a ucis copilul.

Localnicii spun că toți cei trei copii ai femei de 27 de ani au trei tați diferiți, iar copilul de trei ani ar fi fost născut atunci când concubinul ei era plecat din țară. Micuțul ar fi fost bătut constant de cea care i-a dat viață pentru că era considerat „mărul discordiei”, sursa tuturor scandalurilor din casă…

Ce ziceți, mai poate fi numită „mamă” această individă?

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button