Politică

Cea mai recentă „achiziție” a echipei lui Toma! + O OPINIE

PSD Buzău l-a prezentat, astăzi, pe cel mai proaspăt membru al organizației municipale. Este vorba despre medicul stomatolog Mădălina Munteanu, care a acceptat să facă parte din echipa primarului Toma după ce, timp de o lună, a fost curtată de toate partidele.

În cadrul unei conferințe de presă ținute în Parcul „Vasile Voiculescu” din spatele Palatului Comunal, primarul Constantin Toma – însoțit de viceprimarul Ionuț Apostu și de viceliderul CJ Buzău, Romeo Lungu – a prezentat-o pe Mădălina Munteanu, medic stomatolog buzoian și cel mai nou membru al PSD Buzău.

În cadrul conferinței, primarul Toma a lăsat de înțeles că o va avea pe Mădălina Munteanu printre colegi în viitorul Consiliu Local și că vrea să creeze o echipă la primărie o echipă de oameni profesioniști în domeniile lor.

La rândul său, Mădălina Munteanu a declarat că a acceptat propunerea PSD deoarece aici simte că se regăsește doctrinar și că își poate duce la îndeplinire proiectele puse în slujba societății.

  • Cine este Mădălina Munteanu?

Mădălina Munteanu are 38 de ani și este medic stomatolog la Spitalul de Urgență din Buzău, meserie pe care o practică de peste 13 ani.

Dr. Munteanu a reușit să convingă autoritățile locale din Buzău să înființeze în timpul stării de urgență un cabinet stomatologic care să se ocupe de urgențele din județ. Odată cu închiderea cabinetelor stomatologice prin ordonanță militară, locuitorii din județul Buzău nu mai aveau niciun loc unde să își trateze urgențele stomatologice.

SUBSOLUL CU OPINII:

  • Pe de o parte, bătălia se dă pe voturi, iar politicienii au înțeles că aruncatul cu noroi în adversar nu mai este de mult o strategie câștigătoare. Așa că se întăresc cu ceea ce politologii numesc „vectori de imagine”.
  • Pe de altă parte, este binecunoscută dorința primarului Toma de a se despărți de trecut și de toți oamenii care au avut legătură cu „vechea domnie”. Din acest punct de vedere, se pare că lista de consilieri va arăta cu totul altfel decât arată acum.
  • Accederea profesioniștilor în toate domeniile în Consiliul Local nu poate decât să aducă plusvaloare proiectelor municipalității. Având în sprijin expertiza consilierilor locali, și primarul își poate duce la îndeplinire mai bine atribuțiile ce îi revin. Dacă sunt cititori care cred că-s vorbe goale, să ia listele de consilieri municipali din anii ’90 și să vadă ce pregătire profesională aveau candidații de atunci. 🙂

FOTO/VIDEO:

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close