Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Cei zece pompieri buzoieni, incident în drum spre casă

Pe drumul spre casă, cei 10 pompieri buzoieni ce au acționat pe teritoriul Greciei au dovedit încă o dată empatia față de semeni.

Aflându-se în drum spre Buzău, în microbuzul de transport personal al I.S.U. Buzău, obosiți și nerăbdători să-și întâlnească familiile, au asistat la un accident rutier ce s-a petrecut chiar în fața lor, în localitatea Ciolpani.

Fără a sta pe gânduri, aceștia au oprit, s-au dat jos și au dat dovada de profesionalism, ca la orice intervenție la care participă.
Imediat au amplasat microbuzul astfel încât sa blocheze sensul de mers pe care incidentul s-a petrecut, pentru a se proteja de alți participanți la trafic.

Ulterior au verificat zona și au început evaluarea victimei, un motoclist ce a întrat în impact cu un alt autoturism, în urma caruia s-a ales cu multiple trautisme la nivelul membrelor.

Folosind rucsacul medical din dotare au acordat prim ajutor calificat victimei, pastrându-l totodată calm, până la sosirea ambulanței S.M.U.R.D. a ISU Prahova.

Noi, pompierii, suntem permanent într-o misiune nobilă, oriunde ne aflăm: salvarea celor aflați în nevoie!”, au transmis cei zece salvatori

loading...

Redacția

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Acesti oameni minunati, plini acum de felicitări, respect si pretuire, vor fi peste ani uitati si vor fi acuzati că beneficiază de PENSII SPECIALE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: