EducaţieȘtirile zilei

Cel mai mare liceu din Buzău ia în calcul trecerea în on-line

Astăzi, Consiliul de Administrație al Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” se întrunește pentru a discuta oportunitatea trecerii la învățământul on-line, asta după ce elevii a 17 clase au fost trimiși acasă din cauza apariției unor cazuri de infectare cu coronavirus.

Hasdeul nu este singura școală în care clasele se închid una după alta. De pildă, la Școala Gimnazială nr.11 sunt 18 clase închise, la Colegiul Eminescu -13, iar la Pedagogic sunt 14 clase care participă la lecții din fața calculatorului.

Între timp a apărut și prima școală din județul Buzău care intră în online din cauza coronavirusului. La Liceul Tehnologic Rușețu, toți elevii învață, de miercuri, de acasă, măsura fiind luată din cauza mai multor cazuri de coronavirus și a incidenței crescute din localitate (13,41 de cazuri la mia de locuitori, cea mai mare din județul Buzău, la acest moment).

În aceste condiții, conducerea liceului a solicitat Inspectoratului Școlar trecerea integrală în online, cerere care a fost aprobată iar de miercuri, 13 octombrie, timp de 2 săptămâni, cursurile aici vor fi din fața calculatorului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: