CORONAVIRUS

Cel mai năzdrăvan ursuleț britanic și familia lui adoptivă, pe marele ecran, la Buzău

Paddington 2, filmul săptămânii la Happy Cinema Buzău.


De sărbători, cel mai năzdrăvan ursuleț britanic și familia lui adoptivă se întorc pe marile ecrane, în animația Paddington 2. În regia lui Paul King (Paddington, 2014), producția surprinde toate isprăvile ursulețului, în încercarea lui de a strânge suficienți bani pentru o carte unicat.

Încă îndrăgostit de marmeladă și la fel de buclucaș, Paddington (vocea – Ben Whishaw)  descoperă o minunăție în anticariatul domnului Gruber: o cărticică despre Londra, cu ilustrații în relief. Gândindu-se că i-ar putea oferi cartea mătușii lui, ursoaica Lucy, care urmează să împlinească 100 de ani și care și-a dorit dintotdeauna să vadă Londra, Paddington se decide să pună bani deoparte și să-și caute o slujbă.

Fără să știe că un actor ruinat care visează la bogăție – domnul Phoenix Buchanan (Hugh Grant) – a pus ochii pe aceeași carte, Paddington cade într-o capcană. Atunci când dispare cartea din anticariat iar Paddington este cel acuzat de furt, familia Brown trebuie să-l salveze din pușcărie și să-i demonstreze nevinovăția.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button