Știrile zilei

Cel mai tare comentariu despre rondul de pe Transilvaniei

Ce ne-am fi făcut noi, românii, dacă nu am fi avut haz? Cum am fi depășit toate vicisitudinile vieții fără acest sprijin de nădejde ce ne-a întovărășit de-a lungul sutelor de ani?..

Numărul tot mai mare de mașini și infrastructura rămasă în urmă fac din traficul buzoian o cursă cu multe obstacole. Rondul de la intersecția străzii Transilvaniei cu Titulescu e unul dintre ele.

Amenajat din balize din plastic, așa-zisul sens giratoriu a rezolvat problema aglomerației din intersecție, însă, uneori, să îl ocolești poate fi o misiune imposibilă.

Zilele trecute, comentariul unei tinere șoferițe din Buzău a smuls hohote de râs din partea celor care tranzitează zona și știu despre ce este vorba:

Comentariul tinerei a smuls zâmbete sincere și a readus în actualitate o problemă a traficului buzoian: strada Transilvaniei. Din fericire, lucrările de reabilitare a carosabilului vor începe în curând, grație unui proiect cu fonduri europene.

Iată cum arată astăzi „rondul” de pe Transilvaniei:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Normal ar fi sa se largeasca strada (cu exproprieri,demolari ) , de la Romcarbon pina in centru , asa cum era prevazut acum 35 de ani , dar in prezent e greu sa se mai faca; se fac numai reabilitari

  2. Reabilitare,dar ce se intampla cu cei de pe Transilvaniei care nu au bransament la canalizare,apa,gaze? Si nu sunt putini……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button