Politică

Cezar Preda, atac cu mantă la Vlad Voiculescu: „Este inadmisibil!”

Fostul președinte al PNL Buzău, Cezar Preda, lansează un atac dur la adresa responsabililor din Ministerul Educației, pe care îi acuză care au eliberat o adeverință controversată pe numele ministrului Sănătății, useristul Vlad Voiculescu. 

Într-o postare pe Facebook, fostul deputat și lider politic buzoian afirmă că este inadmisibil ca statul român că elibereze o adeverință din care reiese că ministrul Voiculescu a absolvit o universitate și un master, în condițiile în care nu există nicio diplomă care să ateste acest lucru.

Postarea este însoțită de un text care arată că rectorul Universității din Viena s-ar fi exprimat clar cu privire la studiile lui Vlad Voiculescu (click AICI).

Postarea lui Cezar Preda are loc într-un context mult mai larg: De câteva luni, ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, i se reproșează că a mințit atunci când a susținut că a terminat facultatea și cursurile unui program de master.

Pentru a contracara atacul pornit împotriva sa, ministrul Vlad Voiculescu a publicat pe Facebook un atestat privind echivalarea diplomei din Viena cu o diplomă de master în domeniul administrarea afacerilor. Chiar și așa, există voci care pun la îndoială autenticitatea documentelor:

„Este inadmisibil!
Statul roman prin ministerul educatiei( nu o universitate-oricare ar fi ea) a eliberat o adeverinta(?!?) care certifica ca un cetățean roman a absolvit o universitate și chiar si un master!!! , fără diploma de absolvire!!!
Nici un roman obișnuit nu ar fi obținut nici nr de înregistrare a cererii cu un asemenea dosar!
In dec a fost numit ministru și in ian anul următor i-au dat hârtia!
Persoana din minister care și-a pus semnătura alături de ștampila ministerului a dezonorat nu numai instituția ci și pe fiecare roman!
Rusine!!!”, a scris Cezar Preda pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button