Știrile zilei

BUZĂU: Cinci ambulanțe, trimise la un accident grav (video)

Mobilizare de forțe a salvatorilor buzoieni, după un accident cu cinci victime produs în această după-amiază pe E85, la Poșta Câlnău.

Două autoturisme – unul de Vaslui, iar celălalt, de Buzău – s-au ciocnit frontal pe drumul european, în urma impactului rezultând cinci victime.

Serviciul de Ambulanță Județean Buzău a trimis în teren nu mai puțin de cinci echipaje, eforturilor acestora alăturându-se și un echipaj SMURD.

Ajunși la fața locului, salvatorii au găsit cinci persoane rănite, însă în afara oricărui pericol. Ele vor fi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

„Din datele obținute de polițiști, o șoferiță în vârstă de 23 de ani, care circula cu un autoturism pe DN 2 E85, pe directia Buzău către Rm Sărat, în afara localității Gura Câlnăului s-a angajat în efectuarea unui viraj la stanga pentru a intra în curtea unei societati comerciale, fiind surprinsă si colizionată de un autoturism condus din sens opus, de un sofer de 40 de ani. În urma impactului a rezultat ranirea soferitei si a două pasagere din autoturismul sau, precum și rănirea altor două pasagere din celălalt autoturism. Politistii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.”. a transmis IPJ Buzău prin vocea purtătorului său de cuvânt, subcomisarul Mihai Drăghiciu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button