SportȘtirile zilei

Cine ar vrea să pună mâna pe Gloria Buzău

În curând, Buzăul ar putea avea o echipă gata să se bată pentru promovarea în Liga I. După anunțul primarului privind retragerea echipei de fotbal SCM Gloria Buzău din Liga a II-a, ofertele pentru preluarea formației din Crâng nu au întârziat să apară.

Potrivit publicației Știri de Buzău, zvonurile privind preluarea echipei de fotbal Gloria Buzău de către un investitor privat încep să prindă contur. Stadiul negocierilor ar fi chiar unul avansat, iar șansele ca echipa să continue parcursul bun în eșalonul secund sunt tot mai mari.

În această tranzacție, care ar permite Gloriei Buzău să devină echipă de drept privat și să promoveze, nu ar fi implicată o singură persoană, așa cum se obișnuiește în fotbalul românesc, ci un grup de firme cu activități în mai multe ramuri economice.

  • „Reghe”, artizanul negocierilor?

Compania ar avea portofolii în agricultură, turism, comerț și chiar industrie, iar capitalul acesteia ar fi exclusiv străin. Reprezentanții acestui concern au cerut mai multe date în ceea ce privește secția de fotbal, fiind plăcut surprinși de faptul că gruparea nu are datorii.

De asemenea, un alt avantaj pe care-l prezintă Gloria este baza sportivă, una decentă chiar și pentru Liga 1. Surse din cadrul clubului buzoian spun că un rol important în aducerea investitorilor străini la negocieri pentru preluarea principalei echipe de fotbal a Buzăului l-a avut Laurențiu Reghecampf.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button