CORONAVIRUSȘtirile zilei

Cine cântă pe Platou în noaptea de Revelion

Focuri de artificii şi cântăreți dragi buzoienilor, pregătiţi să ofere un spectacol cum se cuvine în noaptea dintre ani. Cu asta suntem aşteptaţi de Revelion în Piața Daciei din Buzău, acolo unde, ca în fiecare an, municipalitatea a pregătit buzoienilor o petrecere în aer liber.

Spectacolul din Piața Daciei va fi susținut de artiști buzoieni, dar și interpreți cunoscuți la nivel național. Autoritățile locale au definitivat lista artiștilor care vor urca pe scenă în noaptea de Revelion. Astfel, trecerea în noul an va fi marcată printr-un spectacol de cel puțin patru ore, care va începe la ora 20.00.

afis

Spectacolul va fi susținut de trupe și soliști din Buzău, precum Nemuritorii, Kronos, George Mitrea, Nina Stamate, Mirela Ursache, Teodora Bîrsan, Sabin Lupu, Andrada, Chihlimbar, Atena Bratosin, Gabriela Bolocan, Diana Ioniță, Ion Băicuș, Iulia Papazisu, Loredana Mănescu, Alina Mihai.

Evenimentul va avea pe afiș și numele unor artiști consacrati la nivel național cum ar fi trupa Proconsul, Elena Merișoreanu, Raluka, Vano-Tek, și alții.

Atracția spectacolului va fi focul de artificii de la miezul nopții. Ca de fiecare dată, edilii au pregătit un foc de artificii impresionant, semn că vor să alunge toate relele, pentru a intra în anul nou cu încredere și optimism.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button