Știrile zilei

Cine este bărbatul lovit de trăsnet, la Sarmizegetusa!

Trei persoane – dintre care două, din Buzău – au fost lovite de fulger, ieri, în zona sitului Sarmizegetusa Regia. Una dintre victime este nimeni altul decât șeful Poliției Locale Buzău, Cornel Dumitrașcu.

Directorul Poliției Locale și prietena sa se uafla în concediu de odihnă în județul Hunedoara  unde vizitau vestigiile dacice din situl Sarmisegetusa Regia, când o furtună puternică însoțită de tunete și fulgere s-a abătut asupra zonei.

La un moment dat, un trăsnet i-a lovit pe cei doi buzoieni dar și pe un paznic al sitului arheologic. Șeful Poliției Locale, Cornel Dumitrașcu, și prietena sa au suferit arsuri pe corp și a fost nevoie să fie transportați la spitalul din Orăștie, unde se află și în prezent. Starea lor este stabilă, potrivit unor surse medicale.

Deznodământul în cazul celei de-a treia persoane lovită de fulger a fost dramatic. Bărbatul care avea 46 de ani a  murit pe loc.

Cornel Dumitrașcu a devenit, acum câteva luni șef al Politiei Locale, în trecut el fiind ofițer de informații în SRI. El este fratele primarului din Pogoanele, Florin Dumitrașcu.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5