Știrile zilei

Cine este bărbatul zdrobit de utilaj | Alcoolemia șoferului

Un bărbat în vârstă de 75 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident înfiorător produs astăzi pe DJ 203K, la Aldeni. 

Sunt puțin oameni ce locuiesc de-a lungul drumului județean 203, care să nu fi auzit de Gheorghe Chirițescu, septuagenarul îndrăgostit iremediabil de bicicleta sa. De ani de zile, făcea aproape zilnic drumul Fulga-Buzău și retur, spre surprinderea localnicilor, care se întrebau de unde atâta energie.

Gheorghe Chirițescu era un împătimit al bicicletei. La desele procese pe care le avea cu diverse persoane, domnul Chirițescu se deplasa numai cu bicicleta. Așa a ajuns să-și parcheze tovarășa cu coarne și pedale în fața Curții de Apel Ploiești sau pe esplanadele instanțelor bucureștene.

Periplul lui <nea Gheorghe> s-a oprit însă la borna 75. Astăzi, bărbatul a fost accidentat mortal de un autogreder pe DJ 203K drum aflat în reparații de luni bune. Gheorghe Chirițescu se afla – ați intuit bine – pe bicicletă. Martorii spun că n-ar fi fost vina lui, mărturie stând poziția utilajului, aflat pe contrasens.

Capul biciclistului a fost zdrobit, decesul survenind pe loc. Vinovat de moartea sa ar fi un ialomițean de 55 de ani, angajat al Oil Company Holding. Alcooltestul a indicat o valoare de 0.28 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoare care se va dubla la testele de sânge.

Pe numele șoferului va fi deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în sarcina sa urmând a se reține și faptul să se urcase la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close