PoliticăȘtirile zilei

Cine este Daniel Țiclea, noul prefect al județului Buzău

Ieri a avut loc numirea oficială în funcție a noului prefect al județului Buzău. Este vorba despre vicepreședintele PNL Buzău, Daniel Țiclea. El a declarat presei că vine „determinat, asumat, în această luptă cu moartea” și că „suntrem în război, pe front, cu arma la picior”.

Potrivit paginii sale de Facebook, Daniel Țiclea a urmat studii universitare la SNSPA și la Academia de Studii Economice București. Este contabil-șef la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, instituție de la care a câștigat, anul trecut, un salariu de 83.128 lei.

Daniel Țiclea este și un prosper om de afaceri. Este acționar unic al firmei de construcții Casa Ambient SRL și deține 50% din acțiunuile SC Sykvaepp, firmă care se ocupă de cultivarea cerealelor.

Noul prefect are și o PFA, prin intermediul căreia acordă servicii de contabilitate. Și de aici a câștigat, anul trecut, peste 21.000 de lei.

Prefectul PNL are economii în trei conturi bancare ce însumeasă peste 40.000 de euro. Conform declarației de avere, deține un autoturism, un apartament și trei terenuri. De asemenea, are două credite la bancă.

Daniel Țiclea este un om cu multe funcții. Face politică la PNL Buzău, unde ocupă un post de vicepreședinte, este trezorierul AJF Buzău, evaluator la ANEVAR și expert contabil la CECCAR.

Daniel Țiclea are opinii publice extrem de contondente la adresa Primăriei Buzău, pe care o consideră vinovată de „umilirea buzoienilor”.

Mai jos am găsit ultima declarație de avere a lui Daniel Țiclea, postată pe site-ul CNAIR:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: